header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsormogelijkheden


 

Wie zijn we.

HOCKEY CLUB EELDE

Over ons

Hockey Club Eelde is een gezellige familie hockeyclub met ruim 400 leden. Hockeyplezier gaat hier samen met prestatie; een familieclub met een +. Bij de jongste jeugd is het vooral spelplezier en de jeugdteams spelen een mooie rol in de Noordelijke competities. De selectieteams spelen interdistrict of landelijk en onze senioren zijn goed vertegenwoordigd met H1 en D1 maar ook met recreatie teams.

Over hockey

Hockey is de snelst groeiende teamsport van Nederland, heeft een erg goed imago en is bekend om haar fair-play. Daarmaast is het vernieuwend en hangt er een gemoedelijke sfeer. Er zijn veel ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven betrokken. Kortom: Hockey is een ideale sport om te sponsoren.

Contact

Telefoon: 06-52659684
Email: [email protected]
www.hockeyclubeelde.nl

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 

Hoofd-en subsponsoring

HCE is trots op haar hoofd-en subsponsoren.  Rabobank Assen- en Noord Drenthe is al jaren onze hoofdsponsor voor de jeugd.  JUMBO Pepping Eelde is trotse  hoofdsponsor van de senioren. TwinSeasons is samen met FABB subsponsor en kledingleverancier van Hockey Club Eelde.

Al deze 4 hoofdsponsoren genieten branche-exclusiviteit m.b.t. sponsoring.

Heeft u ook interesse?    

We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Dit is maatwerk. 

Bordsponsor (langs lange zijdes van het 1e veld)


Vanaf dit jaar 2018 hebben we 2 fantastische prachtige nieuwe velden; een inspeelveld en een nieuwe veld 1. Langs dit  veld zijn er prachtige rails geplaats waarin reclame borden geschoven kunnen worden. U hoeft alleen een ontwerp aan te leveren, een pdf in vectorbestand. HCE regelt de rest.

Formaat in cm. 

Breedte  x Hoogte

Investering per jaar

    65 x 65 (vierkant)

€ 75

  100 x 65  (meterprijs)

€ 100

  200 x 65

€ 200

  250 x 65

€ 225

  500 x 65 (2 borden)

€ 425

  750 x 65 (3 borden)

€ 600

1000 x 65 (4 borden)

€ 750

 

Doeksponsor (mesh) langs korte zijdes van het veld.

Op de korte zijde van de velden te plaatsen. 

 
 

Formaat in cm. 

Breedte  x Hoogte

Investering per jaar

    250 x   65 (1,6 m2)

€ 150

    500 x   65 (3,2 m2)

€ 250

    490 x 140 (6,8 m2)

€ 450

 

Businessclub

U kunt lid worden van de Businessclub Eelde voor € 100 per jaar. Uw logo komt in clubhuis op BCE-bord en op website inclusief link.  

 

 

Sponsoring in goederen of diensten

Met sponsoring in natura zijn we ook erg blij. Voorbeelden: Fysiotherapie Willems is onze huisfysio en heel H1, H2 en D1 kunnen gratis trainen bij Sportrade. Ook kunt u uiteraard (training)materiaal sponsoren.

Kleding / team sponsoring


HCE heeft inmiddels een prachtige eigen kleding lijn van het merk FABB. Zie het kopje kleding om deze website.  Deze lijn is volledig en exclusief beschikbaar bij Twin Seasons. Wil u dus kleding laten sponsoren dan kan  dat alleen met onze HCE clubkledinglijn van het merk FABB. Andere merken zijn niet toegestaan.

De hele lijn is exclusief verkijgbaar en sponsoring is direct te regelen bij TwinSeasons. Zij zorgen ook dat de kleding bedrukt wordt met uw logo bij onze andere sponsor, Zeefdrukkerij Pesman. De club hoeft daar niet tussen te zitten en kunt u dus zelf regelen.

TwinSeasons / FABB / Stockholmstraat 1a /  9723 BC Groningen /  www.twinseasons.nl             

 

Uw idee ?

Uiteraard staan we graag open voor uw ideeen !

Contact

Phone: 06-52659684
Email: [email protected]
www.hockeyclubeelde.nl

 

Iedere sponsor komt met logo met link op onze website, kan gebruik maken van onze clubcard, krijgt naamvermelding op facebook en nieuwsbrief (SCOOP) en wordt uitgenodigd  voor sponsorevents.

 


 

 


 

 

 


 


 

Agenda

Nog geen agenda punten.