header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Meer informatie trainingsschema

Training algemeen

De training gaat altijd door, tenzij de weersomstandigheden het niet toelaten. Als het gaat onweren, ga je naar binnen. Als er sneeuw ligt, mogen de velden niet worden betreden, maar kun je met de trainer een alternatieve training afspreken. Als het erg gevroren heeft, kan het zijn dat de velden niet bespeeld mogen worden. In overige gevallen gaat de training gewoon door. Als het koud is, kun je je daarop kleden.


Tijdens reguliere schoolvakanties is er voor de Jeugd en Jongste Jeugd in de regel geen training, tenzij anders met de trainer afgesproken.


Voor iedereen geldt dat het gewenst is je bij de trainer af te melden als je een keer niet kunt. Aan het begin van het seizoen heb jij of je coach telefoonnummers gekregen. Vermeld ook de reden van je afzegging.


Weet je iets niet zeker, vraag dan je coach of trainer.

 

Training Jongste Jeugd

De Jongste Jeugd traint in ieder geval 1 x per week op de woensdagmiddag. Je traint in gemakkelijk zittende kleding en draagt scheenbeschermers. HC Eelde stelt het verplicht dat je ook tijdens de training een bitje draagt.


Als de trainer onverhoopt niet kan komen trainen, dan zorgt hij/zij dat er vervanging is. Soms lukt dit niet en train je samen met een ander team, dat op dezelfde tijd traint.


We hopen in het seizoen 2010/2011 weer een Instuif-training te kunnen organiseren. Voor diegenen die geheel vrijblijvend een extra uurtje een partijtje willen spelen. 

 

Training Jeugd

De Jeugd traint bij voldoende trainers in ieder geval 2 x per week. Ook tijdens de training zijn het dragen van scheenbeschermers en een bitje verplicht.


Als de trainer onverhoopt niet kan komen trainen, dan zorgt hij/zij dat er vervanging is. Soms lukt dit niet en train je samen met een ander team, dat op dezelfde tijd traint.

 

Training Senioren

Afhankelijk van het team trainen de senioren 1, 2 of misschien wel 3 x in de week. 
 

Trainingsleden

In 2009/2010 heeft HC Eelde wat betreft trainingsleden bij de Jeugd en Jongste Jeugd uitsluitend leden in de categorie F. Trainingsleden worden via de coordinator Jongste Jeugd geinformeerd. 
 

Trimhockey

Trimhockeyers spreken onderling (met hun trainer) wanneer er wel en niet getraind wordt, in principe het hele jaar door, ook in de vakanties, zolang er gegadigden zijn. 
 

Zaalhockey

Voor zaalhockey-training verwijzen we je naar de zaalhockey-pagina (zie link op de horizontale blauwe balk)


 

Agenda

Nog geen agenda punten.