header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Meer informatie wedstrijdschema


 
 

Wedstrijdformulieren Jeugd en Jongste Jeugd


Alle uitslagen van jeugd-wedstrijden in het district Noord Nederland worden digitaal verwerkt. De wedstrijd die gefloten wordt, kun je digitaal afhandelen via uw/een mobiele telefoon of computer. 

De coaches vullen vooraf de spelerslijst in, door de spelers van het team aan te vinken en eventuele invallers uit andere teams.
Na afloop van de wedstrijd vul jij de uitslag in, door in te loggen met jou kaartnummer of lidnummer. Daarna voer je de unieke verificatiecode in van de wedstrijd door jou gefloten. Deze code lijkt op een postcode en ligt op de wedstrijdtafel, maar de coach heeft deze ook. Je vult de uitslag in en eventuele opmerkingen/ kaarten. Denk erom om alle schermen te doorlopen en goed af te sluiten.
Als de coaches nog niet de spelerslijst hebben ingevoerd kun je het scherm niet afronden en moet je later nog een keer inloggen. Dus vraag de coaches eerst de spelers zelf aan te vinken, als ze dat nog niet gedaan hebben.
Je hoeft niets meer in te leveren bij de wedstrijdtafel of bij het wedstrijdsecretariaat. 
 
Met je inlogcode kun je ook via de site je e-mailadres en 06-nummer toevoegen/aanpassen.

Meer informatie: klik hier voor de handleiding digitaal wedstrijdformulier


Wedstrijden Jongste Jeugd

In de overleggen met district KNHB Noord is afgesproken de wedstrijden van de Jongste Jeugd (dus de niet-elftallen) zoveel mogelijk te laten starten om 9.30 uur. Als de beide velden vol zijn, dan worden als eerste de thuisspelende D8 teams op een later tijdstip ingedeeld.

Als een team te weinig spelers heeft dan ga je lenen (zie pagina Jongste Jeugd). In principe is "te weinig spelersâ€Â geen reden om een wedstrijd niet te spelen en dus af te gelasten.

Als een wedstrijd om welke reden niet wordt gespeeld, moet de wedstrijdsecretaris worden ingelicht, omdat er namelijk een afgelastingformulier naar de KNHB moet.

Afgelaste wedstrijden van de Jongste Jeugd worden niet ingehaald. Natuurlijk kan altijd een oefenpartijtje worden gespeeld.

De stand van de Jongste Jeugd is niet op de KNHB-site "Standenmotor" te vinden, omdat bij de Jongste Jeugd meer de nadruk ligt op het spelplezier, dan op een eventueel kampioenschap. De uitslagen cq standen zijn wel bij de KNHB bekend oa. in verband met inschatten van de poule indeling.

De spelbegeleiders noteren de juiste eindstand op het whiteboard bij de wedstrijdtafel. De coaches zijn verantwoordelijk voor een correcte invulling  van het Digitale WedstrijdFormulier. Dit moet gebeuren voor zondagavond 19.00 uur.


Wedstrijden Jeugd

De thuispelende elftallen worden ingepland na de wedstrijden van de Jongste Jeugd. Aandachtspunten bij het plannen zijn: het fluiten van de Jongste Jeugd en een aantal Jeugd teams, de mogelijkheid creëren tot lenen van elkaar en optimale veldbezetting.

Als een team te weinig spelers heeft dan ga je lenen (zie pagina Jeugd). In principe is "te weinig spelers" geen reden om een wedstrijd niet te spelen en dus af te gelasten. Het is wel mogelijk om in overleg met wedstrijdsecretaris en tegenstander de wedstrijd op een andere datum te spelen. Deze datum moet altijd gelegen zijn voor de geplande datum of de zondag erna. 

Als een wedstrijd om welke reden niet wordt gespeeld, moet de wedstrijdsecretaris worden ingelicht, omdat er namelijk een afgelastingformulier naar de KNHB moet.

Afgelaste wedstrijden van de Jeugd worden ingehaald op door de KNHB vastgestelde data.

De stand en uitslagen van de Jeugd is op de KNHB-site "Standenmotor"' te vinden.

Wie informatie wil over de pouleindeling ed kan terecht bij de wedstrijdsecretaris Jeugd en Jongste Jeugd.

De scheidsrechters vullen de uitslag in op het DWF.  http://www.hockeyclubeelde.nl/ formulier


Wijziging aanvangstijden van wedstrijden

De wedstrijdsecretaris Jeugd en Jongste Jeugd vult de tijden in op de knhb standenmotor en zorgt dat de gegevens op onze site terecht komen. Via de standenmotor kan elke vereniging kijken hoe laat hun teams dan bij ons moeten spelen (en andersom). Tijden kunnen echter tot de maandag voor de speeldag wijzigen. In dat geval moet de wedstrijdsecretaris telefonisch de wedstrijdsecretaris van de tegenstander inlichten. 

In alle gevallen geldt dat als er al eens een tijd op de standmotor heeft gestaan en deze wijzigt de wedstrijdsecretaris van de tegenstander dmv telefoon of e-mail moet worden ingelicht. Dit ter voorkoming van vervelende situaties op de wedstrijddag. 

M.a.w. communicatie over gewijzigde aanvangstijden loopt altijd via de wedstrijdsecretaris. 

Voor het fluitschema en de bardiensten is het belangrijk om op onze eigen site te kijken!!!!!!!!


Wedstrijden senioren

Heren 1 en Dames 1 spelen op vaste tijdstippen op zondag: 14:45 uur en 12:30 uur. 

 
 

Agenda

Nog geen agenda punten.