header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Fluiten in het seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding 24-8-2021
hoi allen,
Het is een goed gebruik dat alle spelers vanaf de B teams worden ingezet om wedstrijden te fluiten. Dit is NIET vrijblijvend. Een van de afspraken is dat de ingedeelde scheidsrechter zelf een vervanger zoekt op het moment dat het een keer niet past. Normaal doe je dat binnen je eigen team en fluit jij dan de volgende keer voor degene die jou beurt heeft overgenomen.

We weten en begrijpen dat het soms spannend is om te fluiten, zeker voor de 1e keer. Om die reden zorgen we altijd voor begeleiding in dat soort gevallen en proberen we je ook te koppelen aan een meer ervaren scheidsrechter. Daarnaast zorgen we ervoor dat beginnende scheidsrechters de meer "eenvoudige" wedstrijden fluiten. Met deze optelsom van maatregelen verloopt de 1e keer altijd goed is onze ervaring.

Via het LISA systeem krijg je een mail. Zorg dus dat je mailadres goed in LISA staat! Er is ruimte voor 2 mail adressen maar soms staan daar alleen mail adressen van ouders. Dit is het moment om dat aan te passen! Vraag even aan de ledenadministratie welke mailadressen er staan of mail meteen even de 2 adressen die er in moeten.  TIP: Als je je login voor de LISA app kwijt bent kan je die ook meteen vragen. Het mailadres voor de ledenadmin vind je op de website.

Wedstrijden zijn alleen mogelijk met scheidsrechters. Alvast dank dus voor jullie bijdrage aan het fluiten en vooral veel plezier het komend seizoen.

Namens de arbitragecomm.,  vg. Alfred de Jong

Agenda

Nog geen agenda punten.