header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws

Trainingen gaat niet door op donderdag 23 juni

Jeugd Nieuws afbeelding

22-6Morgen wordt het 29 graden, op de hockeyvelden is het door het kunstgras dan nog warmer. Het is dan niet verantwoord om te trainen. De trainingen gaan donderdag 23 juni dan ook niet door.
Lees verder

Keepers: vervangen zaalriempjes klompen

Jeugd Nieuws afbeelding

9-1Dinsdag starten de veldtrainingen weer. Denk er aan om de zaalriempjes van de keepersklompen te vervangen voor veldriempjes voor de start van de trainingen. De zaalriempjes zijn niet geschikt voor het veld en gaan anders snel stuk. Alvast bedankt!

Lees verder

Trainingen jeugd starten vanaf 23 augustus

Jeugd Nieuws afbeelding

14-8Nog 1 week vakantie en dan start het hockeyseizoen weer. De trainingen voor de jeugd beginnen vanaf 23 augustus.  We verheugen ons op weer een leuk seizoen.

Lees verder

Keet in de Zomer

Jeugd Nieuws afbeelding

9-8Deze week zijn er vanuit de gemeente te gekke gratis activiteiten voor kinderen/jongeren!  De keet staat bij de Albert Heijn. Zie de bijlage!

Lees verder

biertafels en banken te leen?

Jeugd

8-7Hoi allemaal, de vakantie begint bijna! De HCE kampcommissie heeft voor jullie nog een vraag. Zijn er nog families die biertafels en banken zouden willen uitlenen voor het hockeykamp, deze is volgende week van 12-14 juli. Het scheelt weer wat als we niet hoeven huren šŸ˜€ Dus mocht iemand nog tafel(s) en banken in de garage hebben staan, dan mag je contact met opnemen met Marike Bakker

Lees verder

Opgeven voor het Hockeykamp kan nu nog!

Jeugd Nieuws afbeelding

4-7Op 12, 13 en 14 juli van 8.30 uur tot 17.00 uur.  Voor D, E en F jeugd. Lekker hockeyen en leuke spelletjes.  En een verassing op dag 3!


Lees verder

Trainingen gaan woe 16 en don 17 juni niet door!

Jeugd Nieuws afbeelding

15-6Woensdag 16 en donderdag 17 juni wordt het rond de 30 graden. Dan is het echt te heet  om te hockeyen. Op de foto kun je zien welke trainingen in elk geval niet doorgaan, overige teams stemmen onderling af.

Lees verder

Opgeven voor het HCE hockeykamp kan nĆŗ

Jeugd Nieuws afbeelding

17-5De F, E, D spelers die uitkijken naar het HCE hockeykamp, kunnen zich vanaf nu opgeven. Meer informatie vinden jullie in de jullie mail.


Lees verder

HCE Hockeykamp 2021

Jeugd Nieuws afbeelding

26-4Beste jongens en meiden van de F-, E- en D-Jeugd,
Als het kan ivm de Coronamaatregelen, dan organiseren we in juli weer een HCE kamp. Noteer 12,13 en 14 juli vast in je agenda.

Opgeven kan nu nog niet, binnenkort volgt meer informatie! #hcekamp #wegaanerweereenfeestjevanmaken #zetinjeagenda 


Lees verder

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Jeugd Nieuws afbeelding

17-3Ken jij een kind dat ook graag wil hockeyen, maar waar thuis geen financiƫle ruimte is? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur (link in bio) helpt! Zij betalen de contributie en de benodigdheden zoals kleding, stick en schoenen. #samensterker #goedomteweten Kijk voor meer info op Jeugdfonds Sport & Cultuur

Lees verder

Kom ook mee trainen bij HCE!

Jeugd Nieuws afbeelding

14-3Inmiddels is er een enorme groep kinderen begonnen met hockey bij HCEā¤ļø. We hebben extra trainers ingezet, hockeysticks worden geleend (geen probleem!) en er wordt vooral veel gehockeyd!

Mocht je nu denken: ik wil het ook eens proberen, meld je dan aan via [email protected] De trainingen zijn op woensdagen van 15.00-16.00 uur.


Lees verder

De jeugdtrainingen gaan vandaag, do 11 maart, niet door

Jeugd Nieuws afbeelding

11-3We hebben net de knoop doorgehakt: de jeugdtrainingen gaan vandaag niet door ivm de stormachtige weersomstandigheden en de regen. 
We vinden het heel jammer, maar veiligheid op de velden (en ook het veilig fietsen van en naar de club) staat voorop.


Lees verder

Kom je ook mee trainen bij HCE?

Jeugd Nieuws afbeelding

4-3Gisteren is de nieuwe trainingsgroep begonnen met jongens en meiden die graag willen mee trainen om te kijken of hockey bij HCE wat voor de is! Ben jij of ken jij iemand die het ook leuk zou vinden: je kunt elke week instromen! Opgave tm 12 jaar kan via https://www.tynaarlo.nl/cursus/1328

Lees verder

Kom je mee trainen bij HCE?

Jeugd Nieuws afbeelding

17-2Vanaf woensdag 3 maart kun je weer mee trainen bij HCE! 
Heb je altijd al eens willen hockeyen en ben je tussen de 5-12 jaar? Kom dat nu tot 4 keer mee trainen bij Hockeyclub Eelde! Je kunt 4x een uur lang met andere kinderen aan de slag om te kijken of je hockey leuk vindt. Heb je altijd al eens willen rennen met een bal aan je stick? Of wil je juist slalommen om pionnen? Of lijken

Lees verder

Trainingen woe 27 januari

Jeugd

27-1We laten de trainingen van Jongste Jeugd (F t/m E8) vanmiddag doorgaan.  Claudia, Voske, Silke hebben alternatieve spelletjes/oefeningen bedacht. Let op: kleed je warm aan (desnoods een skibroek šŸ˜€) en ga naar het achterste veld, daar kun je de trainers vinden!
JD1, MB1, MA1 en senioren D2/H2/D3 kunnen trainen op het achterste veld.


Lees verder

vrijdag 15 januari: alle trainingen gaan NIET door

Jeugd

15-1Daarnet hebben we de velden gecontroleerd. Deze zijn bevroren en doordat de zon niet schijnt zullen de velden komende middag ook niet verbeteren.
Om glijpartijen en blessures te voorkomen laten we vandaag alle trainingen niet doorgaan.

Lees verder

Trainingen donderdag 14 januari VANAF 18 uur gaan NIET door

Jeugd Nieuws afbeelding

14-1We hebben vanmiddag de velden om 13 uur en 16 uur gecontroleerd. We constateren dat de velden opvriezen.
We laten de trainingen van 17-18 uur doorgaan (meisjes D teams), de trainingen vanaf 18 uur komen te vervallen. We willen graag blessures voorkomen.


Lees verder

De jeugdtrainingen zijn weer gestart

Jeugd

4-1Beste HCE-ers,
De kerstvakantie is afgelopen en 2021 is begonnen! We hopen er een gezond en sportief hockeyjaar van te maken. Vandaag zijn de trainingen voor de Jeugdleden (A-F) weer begonnen op het veld.

Lees verder

vandaag geen trucjestraining F en E6 spelers

Jeugd

27-11Beste F en E6 spelers,
Vandaag is er geen trucjestraining!

Lees verder

Definitieve teamindeling meisjes A-D 2020-2021

Jeugd Nieuws afbeelding

21-8Voor de zomer hebben we de voorlopige teamindeling bekend gemaakt. Daarnet hebben we de definitieve teamindeling bekend gemaakt per mail.
Veel hockeyplezier komend seizoen!
TC van HCE

Lees verder

Trainingen donderdag 25 en vrijdag 26 juni gaan NIET door

Jeugd

24-6Beste hockeyers, Ervaring van vandaag leert ons dat het morgen en overmorgen echt te warm wordt om te trainen. De trainingen van donderdag en vrijdag gaan dan ook NIET door. Geven jullie het ajb door aan jullie teamgenoten?
Volgende week zijn de laatste reguliere trainingen.


Lees verder

Keeperstassen van de Jongste Jeugd teams inleveren

Jeugd

3-6 De Jongste Jeugd keeperstassen kunnen ingeleverd worden! We hebben 2 momenten geprikt: zaterdag 6 juni tussen 9.00-10.00 uur. woensdag 10 juni tussen 17.00-18.00 uur. Alfred is dan in het clubhuis aanwezig om de keeperstassen in te nemen. Controleer alsjeblieft of de tas compleet is en mochten jullie nog witte hockeyballen van de club in jullie bezit hebben: dan kunnen deze ook

Lees verder

Hervatting (jongste) jeugdtrainingen vanaf woensdag 29 april 2020

Jeugd

26-4 Beste spelers en ouders/verzorgers,
Vanaf woensdag 29 april mogen we, in overleg met de gemeente Tynaarlo, de (jongste) jeugdtrainingen hervatten. We hebben er ongelofelijk veel zin in. Het trainingsschema en protocol zijn al verstuurd naar alle spelers/ouders, maar voor de volledigheid plaatsen we het protocol voor spelers en ouders ook op de site (zie bijlage) We hebben elkaar

Lees verder

Doe ook mee! Hockeytrainingen bij HCE via Sportpret Tynaarlo

Jeugd Nieuws afbeelding

2-3Ben je nog geen lid en heb je altijd al eens willen hockeyen?
Kom dat nu 1 tot 4 keer mee trainen bij Hockeyclub Eelde! Je kunt een 4x uur lang met andere kinderen aan de slag om te kijken of je hockey leuk vindt. Heb je altijd al eens willen rennen met een bal aan je stick? Of wil je juist slalommen om pionnen? Je bent van harte welkom om het bij ons uit te proberen. Neem gerust een

Lees verder

Kom je ook naar het Pepernotentoernooi voor de Jongste Jeugd?

Jeugd Nieuws afbeelding

20-11 Beste jongens en meiden van de Jongste Jeugd,
Komen jullie ook naar het Pepernotentoernooi op 27 november? Het begint om 16.00 (reguliere trainingen vervallen). Zie in de bijlage voor alle extra informatie!


Lees verder

Zaalhockeyclinic C en D jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

11-11 Beste Jongens en meiden van de C en D jeugd,
Op woensdag 27 november organiseren we een zaalhockey clinic: geef je op via [email protected] We hopen jullie daar te zien!
Zie de bijlage voor meer informatie.

Lees verder

Gastouders gezocht!

Jeugd

10-9GASTOUDERS GEZOCHT
Voor de jongste jeugd op de zaterdagmorgen zijn we op zoek naar nieuwe gastouders. Het team van gastouders bestaat op dit moment uit 10 personen en we kunnen er zeker nog een aantal ouders bij gebruiken!

Lees verder

Jongste Jeugd ouderavond

Jeugd Nieuws afbeelding

29-8 Om het seizoen goed van start te laten gaan, organiseren we op woensdag 4 september een bijeenkomst voor alle ouders, coaches en spelbegeleiders van de Jongste Jeugd. (E en F jeugd)

Lees verder

Trainingen starten op 19 augustus

Jeugd Nieuws afbeelding

10-8 De trainingen voor de jeugd starten in de week van maandag 19 augustus. Op de website staat onder het kopje "hockey" het trainingsschema. Omdat het nog vakantie is, kan het zijn dat niet iedereen er al is. We kijken ter plekke naar de opkomst en de verdeling over de teams.

Lees verder

Sportpret bij HCE !

Jeugd Nieuws afbeelding

27-3Op 10+17+24 april is er weer sportpret bij HCE. Sportpret is een actie van de gemeente om via de scholen kinderen alle mogelijke sporten te laten proberen. HCE doet daar al jarenlang aan mee. Naast Sportpret kan je bij ons ten alle tijde proeflid worden voor 3 trainingen. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Een bitje krijg je de eerste keer van de club en een stick kan je lenen. Was je te laat

Lees verder

jongens B1 zaalhockeykampioen !!

Jeugd Nieuws afbeelding

30-1Gefeliciteerd Jongens B1 met het behalen van het kampioenschap in de zaal ! 

Lees verder

wo 9 januari geen trainen voor jongste jeugd ivm clinic C+D+E8

Jeugd

9-1 dit is eerder gemaild maar voor de volledigheid

Vandaag 9 januari geen trainen voor F en E vanwege de clinic voor C en D spelers incl een aantal E8 spelers die zijn opgegeven. Zie de website voor de deelnemende spelers


Lees verder

(voorlopige) indeling zaalhockeyclinic 9 januari 2019

Jeugd Nieuws afbeelding

29-12 Aanmelden kan nog door een mail te sturen aan: [email protected]


Van 14.00 uur tot 15.00 uur
Mare Glas, Hanne van der Ploeg, Isis Abee, Livia Lefrandt, Doreen Pieters,
Nila Haanstra, Uma Gambhirsingh, Emma Kolstein, Feline Schoonhoven,
Hiske de Boer, Luuk Bronts, Chun westmaas, Julius
Raangs, Marijn Riemens

Lees verder

Uitleg zaalregels en uitgifte keeper bandjes voor in de zaal

Jeugd Nieuws afbeelding

21-11 Op 28 november om 20.00 uur is er uitleg over zaalregels en over de zaaldiensten in de Marsch
Tevens kunnen de keepers dan bandjes krijgen voor het spelen in de zaal

Namens de zaalcommissie ,  vg Alfred de Jong


Lees verder

woensdag 28 nov Pieten op bezoek !

Jeugd Nieuws afbeelding

12-11 Voor alle jongste jeugd incl. trainingsgroep

Woensdag 28 november is de laatste buitentraining. Jullie worden dan allemaal tegelijk verwacht om 15.00 uur !  Het is dan tijd voor het jaarlijkse Pepernoten toernooi waarbij een aantal Pieten langs komt voor extra trucjes en lekkernijen. We verwachten rond 17.30 af te sluiten. We hopen iedereen te zien en natuurlijk mag je

Lees verder

Teamindelingen volgend seizoen

Jeugd

20-6 Na de evaluaties van de trainers en coaches, de teamsamenstellingstrainingen van twee weken terug en nogmaals afstemming met de coaches, is dit de teamindeling voor het volgend seizoen:

Meisjes elftallen:

MA1:

Lees verder

woensdag 9 mei geen jongste jeugd trainen

Jeugd

8-5In verband met de verwachte warmte en tevens in verband met vakantie en Hemelvaart weekend is er morgen geen trainen voor de jongste jeugd


Lees verder

Sportpret voor basisschool kids

Jeugd Nieuws afbeelding

14-3Sportpret bij HCE !
Op 11 + 18 + 25 april is er weer sportpret bij HCE. Kinderen van basisscholen kunnen zich via de gemeente opgeven voor diverse sporten om die eens uit te proberen. Hockey is een van die sporten! Je kunt je opgeven via http://sport.tynaarlo.nl/cursussen/sport-4-tm-12-jaar/hockey,

Lees verder

Keeperstrainingen

Jeugd Nieuws afbeelding

1-3 Aanstaande maandag 5 maart start ook weer de keeperstraining onder de bezielende leiding van onze keeper van H1

Lees verder

Start veldtrainingen Jongste Jeugd en Jeugd

Jeugd

26-1 Het zaalseizoen zit er bijna weer op. Daarom nu al een bericht van de JC over het  weer beginnen van de veldtrainingen.

Lees verder

Pieten toernooi

Jeugd Nieuws afbeelding

25-11 HOCKEYCLUB EELDE SCOOP - JONGSTE JEUGD PEPERNOTENTOERNOOI

Lees verder

LET OP : Gewijzigde trainingstijden

Jeugd

25-10 Voor enkele teams hebben we de trainingstijden aan moeten passen. Speel je in JD1, MD4, JC1, JC2 of Jong Dames 1, kijk dan even in het trainingsschema voor de nieuwe trainingstijden!


Lees verder

Team indeling seizoen 2017-2018

Jeugd

26-6 Teamindeling seizoen 2017 - 2018

Jongste Jeugd

Meisjes


MF1: Elin Darwinkel, Iris Barla, Maaike Rensen, Quirine Stenekes, Rixt Schuitema, Rubi Staalsmid, Ruth Pieters, Vera Tillema


MF2: Anne Spuij, Anne Wijnands, Britt Oostland, Eva Meijer, Linde Bergstra, Sumera Jonker, Valerie Hoexum, Wiep GodronLees verder

reguliere trainingen komende twee weken

Jeugd

5-6 Let op:Ivm de selectietrainingen voor het volgende seizoen komen de reguliere trainingstijden op de dinsdag en donderdag te vervallen. De trainingen voor de teams waarvoor geen selectietrainingen zijn hebben we door de drukte op de velden de tijden enigszins moeten aanpassen:
18.30 ā€“ 19.30:  2e jaars meisjes B (volgend jaar A) en 2e jaars jongens C (volgend jaar B)

Lees verder

Geen Trucjestraining in het Pinksterweekend

Jeugd

27-5 Vrijdag a.s. gaat de trucjestraining niet door ivm het Pinksterweekend en de vele afwezigen.


Lees verder

Traingen komende weken

Jeugd Nieuws afbeelding

22-5  
De trainingen op de volgende dagen gaan NIET door:
Donderdag  25 mei : Hemelvaart  

Maandag 29 mei t/m donderdag 1 juni geen training D-jeugd ivm Avond 4 Daagse 

Maandag 5 juni : Pinksteren


Lees verder

Indeling Clinic 7 december

Jeugd Nieuws afbeelding

5-12Voor iedereen die zich heeft opgegeven voor de clinic van aanstaande woensdag 7 december, in de bijlage de indeling.
Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met een ieders voorkeur qua tijd en als het goed is is iedereen tegelijkertijd met een paar teamgenoten ingedeeld. Mocht jou naam missen op de lijst, stuur dan een mailtje naar [email protected]


Lees verder

Zaterdag 12 november zijn alle thuiswedstrijden tot 12.00 uur afgelast.

Jeugd Nieuws afbeelding

12-11Vandaag zijn alle thuiswedstrijden tot 12.00 uur afgelast.


Lees verder

Extra ophaal en bestelmomenten kleding

Jeugd

4-11Er zijn extra pas en bestel momenten voor de hoodies
Vrijdag 4 november 1400-1500 Zaterdag 5 november 10.30-12.00 Waar: Clubhuis
Vandaag (of morgen) besteld is rond de Sinterklaas in huis.
Overigens eerder bestelde hockeykleding is inmiddels binnen. En kan op bovengenoemde tijdstippen worden opgehaald en afgehaald.

Lees verder

Pepernoten toernooi

Jeugd Nieuws afbeelding

4-11Op woensdag 23 november vanaf 15.00 uur, is het jaarlijkse Pepernoten toernooi voor de Jongste Jeugd.
Dit is tevens de laatste buitentraining voor de winterstop.
Lees verder

Club tenue

Jeugd

2-11 Morgen kan de kleding ,die in september is besteld opgehaald worden.   Wanneer: 03-11-2016 Tijd: 18.30-19.30 Waar: Het clubhuis   Ook is er een mogelijkheid om een hoodie te passen en te bestellen.   Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar [email protected]      

Lees verder

Geen trainingen in de herfstvakantie voor jongste jeugd en jeugd.

Jeugd Nieuws afbeelding

16-10In de herfstvakantie is er geen training voor de jongste jeugd en jeugd teams.


Lees verder

JC1 GAAT IDC SPELEN

Jeugd Nieuws afbeelding

16-10 JC1 GEWONNEN


Nou, ze hebben het gered. En hoe! De Jongemannen wisten een schitterende wedstrijd neer te zetten. De eerste helft lieten ze Deventer alle hoeken van het veld zien. En gingen met 2 ā€“ 0 de rust in.Lees verder

Hockeyvelden geven geen gezondheidsgevaar

Jeugd Nieuws afbeelding

14-10 Bron: hockey.nl:

Naar aanleiding van een uitzending van het onderzoeksprogramma Zembla ontstond onrust met betrekking tot kunstgrasvoetbalvelden. In Nederland liggen 2000 kunstgrasvoetbalvelden waarvan onduidelijk is of ze gezondheidsrisicoā€™s opleveren. Het gaat om de velden die bestrooid zijn met rubberkorrels, die gemaakt zijn van vermalen

Lees verder

Aanpassing van het trainingschema

Jeugd

25-9 Aanpassing van het trainingschema
Bij aanvang van het seizoen is er een trainingsindeling gemaakt. Inmiddels hebben we van verschillende kanten opmerkingen en voorstellen voor verbeteringen  ontvangen op basis waarvan we hebben gekeken hoe we die kunnen toepassen.  Zo hebben we gemerkt dat niet bij alle eerste jeugdteams 3 maal per week trainen aanslaat. Daarom is besloten om

Lees verder

Training Jongste Jeugd gaan woensdag niet door

Jeugd

13-9De trainingen van de jongste jeugd gaan vanwege de extreme warmte woensdagmiddag 14 september niet door.


Lees verder

Dringend coaches gezocht voor een aantal teams

Jeugd Nieuws afbeelding

22-8Beste ouders, Voor de volgende teams zijn we dringend op zoek naar ouders die het team het komend seizoen willen coachen/ begeleiden. Het gaat om de volgende teams JD1, MA1, MC3 ,MC2 en MB1 Wie van de ouders vindt dit leuk om te doen?   Op dinsdag 30 augustus is er een avond voor coaches en spelbegeleiders. Op die avond wordt alles uitgelegd voor volgend seizoen. Het zou mooi zijn

Lees verder

Team indeling seizoen 2016-2017

Jeugd

3-6 Teamindeling seizoen 2016 - 2017
 
Jongste Jeugd
 
Meisjes
 
MF1: Eefke van der Veen, Frederique Kruisman, Isabel Tinga ,Janneke Hornhuis ,Julia Schuurman, Lianne de Wrede, Lisanne Vissering, Roos Bergstra, Vera de Wrede
 

Lees verder

Belangrijke informatie ivm de Selectie Trainingen

Jeugd

7-5 Beste (ouders van) jeugdleden,
 
 
Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn van 10 t/m 20 mei de trainingen voor de teamsamenstellingen voor het volgende seizoen.
 
Hoe gaat dat in zijn werk & wie worden daar verwacht?
 

Lees verder

Nieuwe jeugdcommissie leden gezocht

Jeugd Nieuws afbeelding

6-4 Beste ( ouders van) leden
 
Voor de jeugdcommissie zijn we op zoek naar nieuwe mensen. Er zijn vacatures voor ;
-          Jeugd wedstrijd secretariaat
-          Coƶrdinator ABCD jeugd
 

Lees verder

Veldtrainingen weer van start

Jeugd Nieuws afbeelding

1-2Na een aantal maanden in de zaal gespeeld te hebben, staat de tweede gedeelte van het veldseizoen voor de deur.
De veldtrainingen voor de jeugd beginnen na de voorjaarsvakantie.
Vanaf  7 maart gaan we dus weer het veld op.
Er komen een aantal wijzigingen in de trainingstijden.  Deze zullen binnen twee weken  bekend worden gemaakt.

Lees verder

JD2 Zaal kampioen 2015-2016

Jeugd Nieuws afbeelding

20-1Afgelopen zondag hebben de jongens van JD2 een bloedstollende kampioenswedstrijd gespeeld tegen DASH JD1. Veel ouders zaten op de tribune. Zelfs een spandoek mocht niet ontbreken.
En ze hebben gewonnen met 3-2.!!!! En hierdoor zijn ze nu kampioen. De hele competitie hebben de jongens laten zien dat met samenspelen en gebruik maken van elkaars kracht  je heel ver kan komen.

Lees verder

Onze MC1 met de dames van Oranje

Jeugd Nieuws afbeelding

2-1Zaterdag 2 januari waren de meisjes van MC1 trotse ballenmeisjes bij de oefenwedstrijd Nederland - Duitsland. In de sportzaal van het Alfacollege won Oranje met bij vlagen zeer hoogstaand technisch spel met wel 12 - 1 van onze oosterburen.


Lees verder

Onze HCE MC1 ballenmeisjes bij Nederland - Duitsland!

Jeugd Nieuws afbeelding

19-12Op 2 januari 2016 spelen ons Oranje dames tegen de Duitse dames! Om 19:30 uur begint de wedstrijd in de Topsporthal van het Alfacollege in Groningen. De zaal gaat om 18:30 open. Dus kom!

De manager van het Nederlandse zaalhockeyteam heeft onze eigen HCE MC1 uitgekozen om bij deze wedstrijd de ballen te rapen! Iedereen bij HCE vindt dit hartstikke gaaf!


Lees verder

Geslaagd pepernotentoernooi!

Jeugd

30-11Woensdag 25 november was het weer zover, het jaarlijkse pepernotentoernooi van hockeyclub HCE. Dit jaar deden er meer dan 100 kinderen mee.
Sinterklaas had het druk, maar hij had wel 7 Pieten gestuurd. Zij gingen met de kinderen hockeyen en lieten ze zien hoe ze dat in Spanje doen.
Gelukkig was het tijdens de hockeypartijtjes net even droog.


Lees verder

Volgende week woensdag PEPERNOTENTOERNOOI

Jeugd

18-11 Voor alle meisjes en jongens uit de F en E teams en de trainingsgroep!

Woensdag 25 november om 16:00 uur is er speciaal voor jullie weer het

PEPERNOTENTOERNOOI!

Pietjes, jullie trainers en jullie zelf natuurlijk maken er dan weer een mooi feest van!


Lees verder

HE Eelde zoekt een trainingscoƶrdinator jeugd

Jeugd

4-11 HC Eelde zoekt ; trainingscoƶrdinator jeugd Om de organisatie van de trainingen van de jongste jeugd tot en met de A-jeugd zonder problemen te laten verlopen zoeken we een coƶrdinator. Welke ouder of speler is bereid om op vrijwillige basis enkele uren per week de club en trainers te ondersteunen bij; het zijn van een aanspreekpunt voor de ( jeugd) trainers het organiseren van vervanging

Lees verder

HCE Hockeyclinic Teun Rohof en Robert Tigges voor D, C en B teams

Jeugd Nieuws afbeelding

21-10Beste HCEā€™rs in de D, C of B!

Woensdagmiddag 25 november komen Teun Rohof en Robert Tigges bij HCE om voor onze D, C en B jeugd een clinic te geven. Wij vinden het heel gaaf dat deze teams zo de kans krijgen om van twee grote spelers veel te leren en veel lol te hebben.


Lees verder

Passen nieuwe tenues

Jeugd Nieuws afbeelding

9-9 Om er voor te zorgen dat iedereen de juiste maat besteld van het nieuwe tenue zijn er pasmomenten ingepland:
Woensdag 9 en 16 september is er voor de jongste jeugd en jeugd gelegenheid om de nieuwe tenues te passen. Dit kan tussen 15.30 uur en 18.00 uur in de kleedkamers in het clubhuis. 

Lees verder

Gezocht Lijncoƶrdinator A en B teams

Jeugd Nieuws afbeelding

2-9 We zijn op dringend op zoek naar een coƶrdinator A/B. Er is nu bij het begin van het nieuwe seizoen een vacature ontstaan binnen de Jeugdcommissie (JC).

Lees verder

Tijdelijke kleding gevraagd

Jeugd Nieuws afbeelding

2-9Voor een aantal (nieuwe) jeugdleden zijn wij op zoek naar tijdelijke clubkleding.
Het gaat om meisjes shirts en rokjes in de maten 128 -140  en nog een shirt 164.
Dus heb je nog HCE kleding in de kast liggen dat niet meer wordt gedragen en wil je het wel uitlenen tot de nieuwe kleding er is? Stuur dan een mail naar: [email protected]


Lees verder

Seizoenstart Jongste Jeugd & Jeugd

Jeugd

15-8Seizoensstart Jeugd
De competitie start op 5 september. Dus begint de jeugd zich de komende week daarop voor te breiden. Komende week gaat het zoals hieronder, in het weekend van 22 augustus wordt een vast trainingsschema bekend gemaakt.

C (meisjes en jongens), MB2 en JA1
Dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur.


Lees verder

HCE Teamsamenstellingen Seizoen 2015 ā€“ 2016

Jeugd

25-6HCE Teamsamenstellingen Seizoen 2015 ā€“ 2016

Hieronder maakt de JC de teamsamenstellingen voor de Jongste Jeugd en de Jeugd van HCE voor het komende seizoen bekend.

Jongste Jeugd

M8D1
Mare Bartelink, Skylar Del Grosso, Vera Drewes, Anouk Hijszeler, Rachel van der Kamp, Valerie Pieters, Nienke van der Ploeg, Jade Verhoof, Noor Van Zanten

Lees verder

Definitieve Teamsamenstelling Jongste Jeugd en Jeugd seizoen 2015/2016

Jeugd

12-6Afgelopen woensdagavond was de inloopavond voor ouders om punten in te brengen op de lijst met voorlopige teamsamenstellingen. De JC zal nu de lijst met definitieve teamsamenstellingen voor het nieuwe seizoen gaan vaststellen. Die lijst wordt op 15 juni a.s., of vlak daarna, hier gepubliceerd. Blijf de site dus in de gaten houden.

JC HCE

Lees verder

HCE Teamindelingen Jeugd en Dames 3 Seizoen 2015 - 2016

Jeugd Nieuws afbeelding

4-6Beste ouders van spelers en speelsters van HCE,

De jeugdcommissie heeft de selectieprocedure afgerond en de teams op een haar na vastgesteld. De samenstelling van de teams is te vinden in de bijlage. Voor de gevolgde procedure verwijzen we naar de Jeugdpagina HCE op deze site.


Lees verder

Voortgang teamsamenstelling seizoen 2015/2016

Jeugd

4-6d.d. 5 juni overleg JC
Op vrijdagavond 5 juni neemt de JC een besluit over de door de coaches op jl. woensdagavond aangedragen voorgestelde wijzigingen ten aanzien van de lijst van de voorlopige samenstelling van de selectieteams.

d.d. 6 juni bekendmaking samenstelling selectie- en overige teams

Lees verder

Huldiging veldkampioenen jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

1-6A.s. zondag 7 juni tussen de wedstrijden van D1 en H1 worden MB1, MC1 en JD2 als de veldkampioenen van dit veldseizoen om 14:15 uur door de JC gehuldigd.

Komt allen, niet alleen om de kampioenen te feliciteren, maar ook om Dames 1 en Heren 1 aan te moedigen tijdens hun laatste thuiswedstrijden.

JC

Lees verder

Voortgang teamsamenstelling seizoen 2015/2016

Jeugd

22-5d.d. 3 juni inloopavond coaches
Op woensdagavond 3 juni is een inloopavond voor de coaches n.a.v. de door de JC bepaalde uitkomsten van de voorlopige samenstelling van de selectieteams. De exacte tijden per selectieteam(s) staan hieronder vermeldt:

A: 19.30 -20.00 uur
B: 20.00 - 20.30 uur
C: 20.30 - 21.45 uur
D: 21.45 - 22.30 uur  


Lees verder

Selectietrainingen seizoen 2015/2016

Jeugd

17-5Tijden
17:00 t/m 18:00 uur MD
18:00 t/m 19:00 uur, MC, JD & keepers JC1 en JD1
19:00 t/m 20:00 uur MA & MB

PS 15 minuten voor aanvang voor jouw selectie uur dien je startklaar aanwezig te zijn. Je wordt verwacht bij de groep waarvoor je selectie wilt doen!


Lees verder

Selectietrainingen seizoen 2015/2016

Jeugd

1-5Ook dit jaar zijn er weer zijn er selectietrainingen voor volgend seizoen (zie ook agenda website HCE).

Welke elftalteams
MA, MB, MC, MD en JD

Data
Maandag 18 en dinsdag 19 mei.


Lees verder

Geen trainingen Jongste Jeugd 4-15 mei

Jeugd

30-4 Jongens en meiden,

Door de vakantie stoppen we even met de trainingen.Op 20 mei beginnen we weer met de woensdagmiddagtraining en op vrijdag 22 mei met de trucjestraining. Als ik jullie niet meer tijdens de trucjestraining van a.s. vrijdag 1 mei zie, dan nu al een goede zonnige vakantie gewenst.

Robert


Lees verder

E-mail adress aanmelden Clinic D1

Jeugd

2-4Er stond een foutje in het e-mail adres waar je je kon aanmelden voor de Clinic van D1 op 26 april. Deze fout is hersteld, dus meld je allemaal alsnog massaal aan op:
[email protected] en vergeet niet in je mail je naam, leeftijd en je team te vermelden.


Lees verder

Jongste Jeugd training 1 april afgelast!

Jeugd Nieuws afbeelding

1-4Beste allemaal,

De trainingen voor alle Jongste Jeugd (Trainingsteam, F tot en met 8D) teams woensdagmiddag 1 april zijn afgelast. Het weer wordt volgens de verwachtingen zo slecht dat het voor onze kleinsten niet veilig is.

De trainingen van JD1, JD2, MD2, MD3 en JB1 gaan vooralsnog wel door. Maar houdt uw mail in de gaten en kijk op de HCE website voor nieuws.

Lees verder

Jongste Jeugd training 1 april afgelast!

Jeugd Nieuws afbeelding

31-3Beste allemaal,

De trainingen voor alle Jongste Jeugd (Trainingsteam, F tot en met 8D) teams woensdagmiddag 1 april zijn afgelast. Het weer wordt volgens de verwachtingen zo slecht dat het voor onze kleinsten niet veilig is.

De trainingen van JD1, JD2, MD2, MD3 en JB1 gaan vooralsnog wel door. Maar houdt uw mail in de gaten en kijk op de HCE website voor nieuws.

Lees verder

Hockeyclinic Dames 1 zondag 26 april

Jeugd

29-3 Op zondag 26 april vindt er op HCE een door Dames 1 georganiseerde clinic plaats voor de E, F, D8, D en C jeugd. De speelsters van D1 maken er dan een hele leuke en leerzame middag van vol met hockeytrucjes en plezier. Zie de bijlage voor de mooie flyer gemaakt door de dames.
Lees verder

Clinic international Teun Rohof voor D-jeugd groot succes!

Jeugd Nieuws afbeelding

20-3 Het buitenseizoen is voor de hockeyers weer begonnen en de jeugd van HCE is weer volop aan het trainen. Afgelopen woensdagmiddag 18 maart heeft hockey international Teun Rohof een clinic verzorgd voor de D-jeugd op de nieuw en prachtig ingerichte hockeyvelden van HCE in Eelde.Lees verder

Workshop begeleiding jeugd teams 11 februari

Jeugd

28-1 De workshops van Tischa Neve vanuit de KNHB zijn een groot succes (voor reacties zie site KNHB). Tijdens een workshop worden tips en aanwijzingen gegeven over de pedagogische kant van het begeleiden van een jeugdteam. De workshops zijn gericht op trainers, coaches, ouders en spelers van een jeugdteam, maar ook bestuurders en scheidsrechters kunnen er veel van opsteken.

Lees verder

Oh wat was het pepernotentoernooi weer gezellig

Jeugd Nieuws afbeelding

9-12 Oh meiden en jongens, wat was het weer gezellig met alle die pepernoten maar vooral lekker met die chocoladeletters en choclolademelk. Wij komen dus zeker volgend jaar weer terug op HCE!   Groet Sint en de Pieten 

Lees verder

Gastouders gezocht!

Jeugd

2-12 Vooral op zaterdagochtend is het een drukte van jewelste met de aankomst en het spelen van de Jongste Jeugd teams, die doorgaans nog door hun ouders worden begeleid. Daarom werken wij op de zaterdag van 08:30 uur tot en met 11:30 uur met een gastouder.
HCE heeft op dit moment een tekort aan gastouders en zoekt versterking van het gastouderteam.
Lees verder

Zaalseizoen 2014/2015

Jeugd Nieuws afbeelding

24-11Beste Allemaal,

Sint struint weer door ons land, het veldseizoen is dit jaar bijna weer klaar en dus staat het zaalseizoen voor de deur.

Zaalseizoen
Het zaalseizoen start voor HCE op 3 december 2014. De eerste veldwedstrijden zijn op 7 maart 2015.

Waar en wanneer

Lees verder

Huldiging kampioenschap jongste jeugd en jeugd

Jeugd

10-11 De Jeugd Commissie heeft in haar vergadering van 20 oktober gesproken over het huldigingsbeleid rond het kampioenschap voorcompetitie als regulier competitie van zowel de jongste jeugd als jeugd. De JC heeft volgende besluiten genomen:    Jongste Jeugd Geen huldiging, dit omdat conform het beleid van de bond dat voor deze leeftijdscategorie het spelplezier voorop

Lees verder

Pepernoten toernooi

Jeugd Nieuws afbeelding

6-11 Woensdag 26 november van 16.00 tot 17.30 uur wordt het bekende  "Pepernotentoernooi" weer georganiseerd.

Lees verder

Herfstvakantie dus geen training (jongste) jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

8-10Jongste jeugd: vanaf vrijdag 10 oktober de hele herfstvakantie geen training. Op woensdag 22 oktober starten jullie trainingen. Jeugd: vanaf maandag 13 de hele herfstvakantie geen training. Op dinsdag 21 oktober beginnen de trainingen weer.

Leuke en mooie herfstvakantie!
De JC.


Lees verder

WORDT CLUBSCHEIDSRECHTER!

Jeugd Nieuws afbeelding

2-10 Beste ouders van de jeugdteams,
 
Het hockeyseizoen is een paar weken oud, en de voorbereidingen voor de zaalcompetitie die in december 2014 begint, zijn al weer in volle gang. Hockeyclub Eelde heeft 13 jeugdteams ingeschreven voor de zaalcompetitie. Elk team moet zowel bij uit- als thuiswedstrijden een clubscheidsrechter leveren die in het bezit is van

Lees verder

Coach-avond

Jeugd

16-9 De jeugdcommissie organiseert voor de coaches van de jongste jeugd en jeugd een coach-avond:

Lees verder

Trucjes training

Jeugd Nieuws afbeelding

30-8 Jongste jeugd meiden en jongens,
 
Op vrijdag 12 september gaan we onderleiding van o.a. onze hoofdtrainer Robert Scholte weer 'los' voor de wekelijkse leerzame maar ook gezellige trucjes training. De training is telkens van 17.00 tot 18.00 uur.   Veel plezier JC HCE     


Lees verder

Spelbegeleidersavond

Jeugd Nieuws afbeelding

21-8 Woensdagavond 3 september is er voor alle spelbegeleiders een uitleg en instructie wat spelbegeleiding in de jongste jeugd inhoudt, wat HCE belangrijk vindt dat spelbegeleiders doen. Er zijn ook dit seizoen weer zaken veranderd. Zo is bijvoorbeeld de omvang van de 4x4 veldje in de tweedejaars F wedstrijdjes groter geworden.


Lees verder

Start Trainingen Jeugd en Jongste jeugd Seizoen 2014 - 2015

Jeugd Nieuws afbeelding

7-8Op maandag 25 augustus starten de trainingen voor de jeugd en op woensdag 27 augustus voor de jongste jeugd.

In de week van 18 augustus worden de trainingstijden van elk team hier bekend gemaakt en ook naar de coaches gemaild. Een en ander is hoge mate afhankelijk van beschikbaarheid van trainers.

Houd de website in de gaten!Lees verder

HCE Clinic ā€œSeizoen 2013 ā€“ 2014 is KLAAR!ā€

Jeugd Nieuws afbeelding

23-6 Wat een prachtige dag was het op HCE! Hadden onze stoere Funkey kids en dappere Fā€™jes nog een klein buitje op de bol, daarna was het zaterdag 21 juni ā€™14 perfect hockeyweer.

Lees verder

MD2 en MD3 (opstelling seizoen 2014 - 2015)

Jeugd Nieuws afbeelding

15-6MD2 en MD3 (opstelling seizoen 2014 - 2015)  trainen 18 juni om 15:00 uur tot 16:00 uur

Frank Buist, dit seizoen de trainer van M8D1 heeft een prachtplan bedacht om de meiden van MD2 en MD3 (seizoen 2014 -2015) een pot tegen elkaar te laten spelen. Voor velen de eerste keer dat je in een 11-tal speelt én op groot veld.


Lees verder

EINDTOERNOOIEN

Jeugd

2-6 In verband met het zaterdag 31 mei begonnen WK Hockey is het hockeyseizoen al op 24 mei beƫindigd.
Gevolg hiervan is dat er dit jaar geen (verplichte) eindtoernooien zijn voor de jongste jeugd.
21 juni is er wel de seizoensafsluitende clinic voor jeugd en jongste jeugd van HCE.
Opgeven hiervoor kan bij: [email protected]

Lees verder

HCE Clinic

Jeugd Nieuws afbeelding

31-5HCE CLINIC!!   Op Zaterdag 21 juni!!

Funkey, F'jes en de trainingsgroep tot 8 jaar
09:30 uur tot 11:30 uur. Eerst anderhalf uur op het veld en dan drinken, wat eten, iets lekkers en klaar!!

6-tallen, 8-tallen en trainingsgroep 8 tot 10 jaar

Lees verder

Jongens C1 HC Eelde kampioen.

Jeugd Nieuws afbeelding

26-5
Afgelopen zaterdag zijn jongens C1 van hockey club Eelde kampioen geworden in de eerste klasse. Met een klinkende overwinning van 10-2 werd Winsum van de mat gespeeld. Wederom een fantastisch resultaat na een seizoen waarin slechts de eerste wedstrijd werd verloren. Daarna hebben de mannen onder leiding van trainers Jos van Kimmenaede en Johan Vincenz keihard getraind om te

Lees verder

Tweedehands kledingverkoop

Jeugd Nieuws afbeelding

18-4Ouders van jeugdleden opgelet:
Ben je op zoek naar tweedehands jeugd-hockey spullen?

In verband met de laatste keer Sportpret is er op woensdag 23-4 weer een tweedehands kledingverkoop in het clubhuis.

Lees verder

Geen trainingen op Goede Vrijdag en in de eerste week van de meivakantie

Jeugd Nieuws afbeelding

14-4

Er komt een aantal trainingsloze dagen aan.

- Op Goede Vrijdag zal er geen truukjestraining en keeperstraining zijn
- Van 28 april tot en met vrijdag 2 mei, de eerste week van de meivakantie zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd


Lees verder

24 uurs hockeywedstrijd Graspiepers

Jeugd

26-3 Van 18 op 19 april organiseert Graspiepers een 24 uurs hockeywedstrijd.
Dat doen zij om geld op te halen voor hun nieuwe velden. Het is de bedoeling dat er elk uur een nieuwe wedstrijd wordt gespeeld. Dus 24 verschillende wedstrijden, tegen 24 verschillende teams.
 
Hiervoor hebben zij tegenstanders nodig!

Lees verder

M8E2 Winterkoninginnetjes!!

Jeugd Nieuws afbeelding

9-2 9 februari won M8E2 hun laatste twee zaalwedstrijden deze winter en werd daarmee "zaalkampioenā€ in hun poule. Negen wedstrijden gewonnen, één gelijkspel. 34 goals in de plus (49 - 15).
 

Lees verder

MA1 van HCE zaalhockeykampioen 2014

Jeugd Nieuws afbeelding

27-1

Met verdiende overwinningen op GHBS uit Groningen en de Graspiepers uit Drachten, werd MA1 kampioen in de subtopklasse. Veel enthousiaste toeschouwers zagen hoe het team het weer presteerde. De getrainde patronen (van trainer Maarten Kramer)werden goed uitgevoerd en het was mogelijk om tijdens deze twee wedstrijden nog 9 maal de keepers van de tegenstanders te passeren, zowel

Lees verder

Funkey

Jeugd Nieuws afbeelding

4-12  
HCE geeft 4 tot 6 jarigen de kans om lekker te bewegen, leuk samen met elkaar te spelen en kennis te maken met hockey: Funkey.

 
HCE start in maart 2014 met Funkey. Opgeven kan nu via de website van HCE bij Aanmelden.
 

Lees verder

Controleren keepersuitrusting voor de zaal: 3 december

Jeugd Nieuws afbeelding

29-11Tussen 19.00 uur en 20.00 uur is er gelegenheid keepersuitrusting te laten controleren, in het clubhuis.

Lees verder

Laatste veldtrainingen en pepernotentoernooi

Jeugd Nieuws afbeelding

26-11 Deze week zijn de laatste veldtrainingen voor de jeugd. Voor de jongste jeugd is er als afsluiter het jaarlijkse Pepernoten toernooi, woensdag 27 november vanaf 16.00 uur. Zaaltrainingstijden komen spoedig op de site.

Lees verder

Jij kan zelf de hoofdrol spelen in een hockeyboek: Hockeyheld van Oranje!

Jeugd Nieuws afbeelding

19-11 Speciaal voor het WK komt het boek 'Hockeyheld van Oranje' uit! Een spannend WK hockeyboek voor kinderen van 6 tot 11 jaar waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Het boek is namelijk compleet gepersonaliseerd. Jouw Anne, Daan, Jonas of Sophie speelt een rol in dit unieke boek over het WK! Leuk idee voor 5 december?! Bestel<

Lees verder

Mini van de week 13 oktober 2013.

Jeugd

14-10
Zondag was Fabian Schaub (JD1) uitgenodigd als mini van de week door Heren 1. Zij speelden thuis tegen Upward uit Arnhem. Als mini van de week maak je alles mee: de voorbereiding, je slaat de eerste bal uit (net of je al meedoet), je hoort de bespreking in de rust en loopt mee om het publiek te bedanken. Je mag in de dug-out, maar als je daar liever naast staat

Lees verder

Jongensmini van de week

Jeugd Nieuws afbeelding

1-10 Afgelopen zondag 29 september, was Reinout Bouma, mini van de week. Reinout mocht de eerste bal nemen bij de wedstrijd HCE H1 tegen GCHC H1. Goed gedaan!


Lees verder

Meisjesmini van de week

Jeugd Nieuws afbeelding

30-9Deze week was Noortje uit M8E2 de mini van de week. Samen met Elien uit M6E2, de mini van twee weken geleden waren ze bij Dames 1 te gast.


Lees verder

Spelbegeleidersavond

Jeugd Nieuws afbeelding

25-9 Spelbegeleidersavonden 3 en 10 oktober

De spelbegeleidersavond 3- en 6-tallen is op 3 oktober om 19:30 op HCE en niet zoals eerder in beperkte kring is aangekondigd op 26 september.

De spelbegeleidersavond voor 8-tallen is op 10 oktober om 19:30 ook op HCE.


Met excuus voor de verwarring,
de Jeugdcommissie

Lees verder

MEGA overwinning voor JC1

Jeugd Nieuws afbeelding

22-9 Graspiepers JC2 ā€“ HCE JC1 0-11
Zaterdag 21 september wedstrijd nr. 3. Na een week weer goed te hebben getraind gingen we naar de Graspiepers in Drachten. Gesteund door veel ouders begonnen we aan de wedstrijd  met 3 gastspelers uit de JD1. En wat voor gasten. Joost  en Bram speelden een hele goed partij en Xander stond zā€™n mannetje in de goal die hij met 2

Lees verder

Mini van de week

Jeugd Nieuws afbeelding

20-9 Afgelopen zondag, 15 september was Teun Kremer, mini van de week. Hij mocht de eerste bal uitnemen bij de wedstrijd van Heren 1 tegen EHV.

Lees verder

Wedstrijdverslag Hoogeveen JC1 - Eelde JC1 0 - 8

Jeugd Nieuws afbeelding

9-9 Het hockeyseizoen is begonnen. Vandaag de eerste wedstrijd gespeeld. Hoogeveen uit, dan denk je snel, altijd lastig. Het was inderdaad lastig in de eerste helft.  Hoogeveen was niet heel erg sterk, maar er stond  een goede keeper "op Goalā€ en onze boys hadden het vizier nog niet op scherp staan. Tot vlak voor het einde van de eerste helft werd er niet gescoord. Eelde

Lees verder

Trainingsschema JJ 4 september

Jeugd

1-9Trainingsschema komende woensdag, 4 september

Woensdag 4 september moeten we in de Jongste Jeugd helaas nog trainen zoals de afgelopen twee weken.

Dus F en 6E -teams om 15:00 uur en 8E en 8D - teams om 16:00 uur.

Er is vrijdag 6 september nog geen truukjestraining.


Lees verder

Keepersuitrusting controleren

Jeugd

18-8De controle van de keepersuitrusting die op 20 augustus zou plaatsvinden wordt verschoven naar een ander tijdstip. 

Lees verder

Start hockeytrainingen jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

16-8
Volgende week woensdag starten de hockeytrainingen voor de Jongste Jeugd bij HCE!

Er wordt in de week van woensdag 21 augustus en woensdag 28 augustus als volgt getraind:

15:00 - 16:00 uur: alle F'jes en alle 6E teams
16:00 - 17:00 uur: alle 8E en 8D teams


Lees verder

ivm de zware regenval trainingen afgelast!

Jeugd

21-6Alle trainingen (behalve van MB1) van vrijdag 21 juni zijn afgelast. Door de zware regenval staan de velden  deels onder water.


Lees verder

Jeugd trainingen in huidige teams t/m 30 juni

Jeugd Nieuws afbeelding

18-6 Het trainingsschema van de jongste jeugd en  jeugd blijft deze laatste weken ( 17 t/m 30 juni) voor de vakantie voor alle teams in de huidige samenstelling. De nieuwe teamindeling en training zal begin september van start gaan.Lees verder

teamindeling MA1 en MA2

Jeugd

16-6MA1
Lizet Brenkman, Sophie Broerse, Anniek Buiskool, Tjaardy Buiskool, Sophie Hoving, Karlijn Kleine Punte, Judy Kwant, Alieke Nijboer, Benthe Plat, Merel Rijpkema, Inge Stenekes (k), Eva Wever, Isa Wilken, Emma Wissink

MA2

Lees verder

Teamindeling 2013-2014 MB1, MC1 en MC2

Jeugd

15-6MB1
Lianne Berends, Isa Broerse, Floor Cazemier, Aimee Jeuring, Alicia Kamminga, Kim Kamminga, Isa Kamminga, Eileen Lammers, Silke Oosting, Verena Ovaa, Iris Rona, Romy Slagter, Juliƫtte Steur, Sascha Tuin, Veerle Veurman

MC1

Lees verder

Meisjes D1 KAMPIOEN

Jeugd Nieuws afbeelding

12-6 MD1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Met een 2-10 overwinning als afsluiter! Gefeliciteerd meiden!!!

Lees verder

Opgeven voor Rabobank clinic zaterdag 15 juni

Jeugd Nieuws afbeelding

8-6 Doe ook mee aan de Hockeyclinic!
Zin om flink te geinen met stick en bal? Dat kan! Op zaterdag15 juni organiseert Rabobank
Noord-Drenthe een clinic bij hockeyclub HCE Eelde. De clinic begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur.


Lees verder

MF2 heeft niets verloren na de winterstop!

Jeugd Nieuws afbeelding

2-6 Trotse en blije meiden van MF2! Na weer een gewonnen pot, viert MF2 hun 'kampioenschap'.
HC Eelde is hartstikke blij met deze blije meiden!
Kaspar van den Ham, coordinator jongste jeugd.

Lees verder

Nieuwe opzet hockey bij de F'jes komend seizoen

Jeugd Nieuws afbeelding

30-5 Beste ouders Jongste Jeugd in F teams en Trainingsgroepen, Met ingang van het hockeyseizoen 2013 ā€“ 2014 wordt de opzet van het hockey in de F leeftijd anders. 7-jarigen zullen 4:4 spelen in plaats van 3:3 en daarom zal er strikter op leeftijd ingedeeld moeten worden. Als dat kan tenminsteā€¦

Lees verder

Aanmelden voor het kampeerweekend

Jeugd Nieuws afbeelding

26-5 In verband met de avond wandelvierdaagse is de training voor woensdag 29 mei afgezegd.
Die dag zouden jullie je aanmeldformulier kunnen inleveren voor het kampeerweekend, en de betaling voor dat weekend doen.
Dat wordt nu verzet:
Op vrijdag 31 mei van 17 -18 uur kun je in het clubhuis je aanmeldformulier brengen en de 30 euro betalen voor het kampeerweekend.


Lees verder

Zaterdag 25 mei clinic Jongste Jeugd en sportpret trainingsgroepen

Jeugd Nieuws afbeelding

22-5HCE Clinic Jongste Jeugd Voor alle JJ- teams en de Sportpret trainingsgroepen!

Clinic alle F-jes (- JF1) én Sportprettrainingsgroep 2 (groep die woensdag om 16:00 uur start)
Start: Vanaf 10.30 uur
Organisatie: Maarten (+ 4 x speler H1)
10.35u
Voorstellen +
groepjes indelen

Lees verder

Hockeylessen in Peize

Jeugd

21-5 HCE in Peize!
 
Dinsdag 21 mei gaven Esther van der Mark en Frank Buist in de sporthal van Peize drie HCE hockeylessen voor De Eskampen, één van de twee basisscholen in Peize.
 
Groep 4, groep 4/5 en groep 5 kregen elk driekwartier de eerste hockeytechnieken geleerd.

Lees verder

Sportpret

Jeugd

26-4 Sportpret april 2013 bij HCE: weer een groot succes !
 
Kinderen van de basisscholen in onze gemeente konden kennismaken met hockey via het gemeentelijke project Sportpret. Er waren maar liefst 47 aanmeldingen om kennis te maken met hockey. 38 kinderen hadden zich via de gemeente aangemeld en 9 meldden zich later zelf nog aan.

Lees verder

Geen training op de volgende dagen voor de jeugd (meivakantie):

Jeugd Nieuws afbeelding

23-4 Spelers, Ouders en Anderen van de Jongste Jeugd en Jeugd,
De meivakantie komt eraan en dat betekent een onderbreking in de trainingen voor jeugd en jongste jeugd. En wel als volgt:
Vrijdag 26 april, dinsdag 30 april tot en met vrijdag 3 mei GEEN trainingen! Dinsdag 7 mei en woensdag 8 mei WEL trainingen! Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei GEEN trainingen!

Lees verder

Doe mee met de spandoeken wedstrijd op zo 21 april!

Jeugd Nieuws afbeelding

5-4Zondag 21 april spelen alle seniorenteams thuis. Alle gelegenheid dus om je trainer, je coach, je vader, moeder, oom, tante, buurman of buurvrouw, die meespeelt in een van onze seniorenteams, eens flink aan te moedigen! Hoe doe je dat? Door een een spandoek te maken, laat je zien dat je voor hockeyclub Eelde bent. En....? De mooiste 3 spandoeken worden beloond door de jeugdcommissie!

Lees verder

Vrijdag 5 april trucjestraining en keeperstraining

Jeugd Nieuws afbeelding

3-4 Deze vrijdag, 5 april, starten de trucjes- en keeperstraining. Van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Lees verder

Vrijdag 28 maart geen training

Jeugd Nieuws afbeelding

26-3 Aanstaande vrijdag is het goede vrijdag, voor velen een vrije dag! Alle trainingen komen die dag te vervallen.    

Lees verder

Door sneeuw op het veld de thuiswedstrijden van JONGSTE JEUGD afgelast

Jeugd Nieuws afbeelding

16-3I.v.m. de snelle dooi, gaan de thuiswedstrijden van de jeugd wel gewoon door!


Lees verder

training vrijdag 15 maart

Jeugd

15-3 Vandaag gaan de trainingen gewoon door! Behalve de trucjestraining en de keeperstraining, deze starten vanaf volgende week vrijdag, 22 maart.

Lees verder

woensdag 5 december geen training!

Jeugd Nieuws afbeelding

30-11 I.v.m. de verjaardag van Sinterklaas, wordt er geen training gegeven op woensdag 5 december a.s.

Geen veldtraining meer!
Vanaf maandag 3 december wordt er geen veldtraining meer gegeven, zie voor trainingen in de zaal het "zaal trainingsschema".Lees verder

pepernotentoernooi

Jeugd Nieuws afbeelding

23-11 Woensdag 28 november is het jaarlijkse Pepernotentoernooi voor de Jongste Jeugd. Het toernooitje start om 15.30 uur tot 16.30 uur. Om 17.30 is het Feest in het clubhuis afgelopen. Alle reguliere trainingen van de jongste jeugd, komen te vervallen.

Lees verder

Oproep voor ouders van de Jongste Jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

24-10 Beste ouders,
 
Een aantal van jullie is al actief binnen HCE. Als coach, in een commissie en sommigen in het bestuur maar helaas zijn er nog te weinig als spelbegeleider actief.
Meer spelbegeleiders nodig

Lees verder

Gevonden voorwerpen zaterdag 15 september 2012

Jeugd

15-91 kleinarmbandje, zelfgemaakt met 3 "zilveren kralen" en oa blauwe. 1 fietssleutel zonder merk. Meer info sms naar 0614959566 (annette de vos tnc)

Lees verder

GROTE CLUBACTIE 15 SEPTEMBER VAN START

Jeugd

8-9HCE heeft voor de bekostiging van alle activiteiten middelen nodig: contributies, sponsoren en acties. Zo'n actie is de Grote Clubactie.  Dat is een landelijke verloting van vele prijzen met als hoofdprijs 100.000,- voor en door sportverenigingen. Maar wat voor ons belangrijk is: 80% van de opbrengst van de lotenverkoop komt ten goede aan de club. Een lot kost 3 euro. Op deze manier kunnen

Lees verder

spelregelwijziging jongste jeugd

Jeugd

3-9 Het seizoen 2012-2013 brengt enkele kleine regelwijzigingen met zich mee.
De meest opvallende wijziging is de invoering van het "eigen doelpuntā€; een willekeurige speler moet de bal hebben aangeraakt in de cirkel.  De manier waarop een aanvaller kan scoren wijzigt niet. Deze spelregelwijziging is doorgevoerd bij de 3, 6- en 8-tallen van de jongste jeugd.

Lees verder

Jongens C2 maakt FILM!!!!! Lees verder

Jeugd

25-6 Op 17 juni jl. hebben de jongens van JC2 afscheid genomen van een aantal spelers en van de coaches Max en Gerard. Na een aantal uren in de bomen hebben geklommen van Klimpark Joytime in Grolloo, hebben we de dag afgesloten met een barbecue in de tuin van de familie Reijnvaan. De coaches werden voor hun werk in het zonnetje gezet met een cadeaubon en een bos bloemen. Coaches, bedankt en

Lees verder

jeugdtraining vanaf nu in nieuwe teamsamenstelling

Jeugd Nieuws afbeelding

17-6 De competitie is afgelopen, dat betekent dat je geen wedstrijden meer gaat spelen. Vanaf nu train je daarom alvast met je nieuwe team, waarin je volgend seizoen gaat spelen (zie website teamsamenstelling nieuwe seizoen, hier vlak onder). Hieronder de nieuwe trainingstijden.

Lees verder

indeling jeugd en jongste jeugd teams seizoen 2012 - 2013

Jeugd

2-6 NB: de hieronder aangegeven indelingen zijn voorlopig; om allerlei redenen zijn wijzigingen nog mogelijk.    JeugdMB1
Lizet Brenkman, Sophie Broerse, Anniek Buiskool, Tjaardy Buiskool, Karlijn Kleine Punte, Eefje Knol, Anne Mei Kroese, Maartje van der Lek, Benthe Plat, Merel Rijpkema, Isa Wilken, Emma Wissink 
MB2

Lees verder

inlooptraining jongste jeugd start op vr 23 maart!

Jeugd

6-3 Het is nu nog te koud om te starten met de inloop- en techniektraining voor de jongste jeugd.
Dit omdat er tijdens de training wat meer stil gestaan wordt dan anders.
In principe gaan we over twee weken starten op vrijdag 23 maart. Zie het trainingsschema.
gr Robert Scholte
Lees verder

Digitaal wedstrijdformulier in gebruik voor jongste jeugd!

Jeugd

5-3Vanaf zaterdag 10 maart worden de wedstrijden van de jongste jeugd (inclusief D8) niet meer op papier, maar digitaal ingevuld en verwerkt! In het district Noord Nederland wordt deze overstap stapsgewijs ingevoerd en met succes. Zaterdag starten met ons nog 9 clubs met het digitale formulier. Alleen wedstrijden van de jongste jeugd tegen clubs uit Assen, Roden, Hoogeveen en Eemsmond worden nog op

Lees verder

(Zaal)Trainingen op 5 december 2011

Jeugd

2-12Op maandag 5 december 2011wordt er niet getraind.   Voor het trainingschema voor de zaal zie de pagina trainingsschema en dan links de link naar Zaaltrainingen. Om je eigen wedstridjschema te bekijken is het het handigst in te loggen op het beveiligde deel van de site. Je ziet dan in 1 oogopslag wanneer jouw team moet spelen.

Lees verder

Veldtrainingen tijdens de winterstop

Jeugd

28-11 Tot en met woensdag 30 november wordt er door alle teams nog buiten getraind. De training voor de D's die tot 18,00 uur trainen gaat as woensdag NIET door ivm het Pepernotentoernooi. Vanaf 18.00 uur op woensdag wordt gewoon getraind. 

Lees verder

Zaaltrainingen voor de jeugd starten donderdag a.s.

Jeugd

27-11 Donderdag   a.s. start de zaaltraining door Maarten Kramer in de Marsch voor: MA2 17:00 - 18:00  ( Dec: 1, 15, Jan:12, 26. Feb: 9,

Lees verder

TEAMINDELING MEISJES JUNIOREN 2022/2023

Jeugd Nieuws afbeelding

15-5 Als technische commissie gaan we de komende tijd bezig met de teamindeling van seizoen 2022/2023 voor de D t/m A junioren teams. Hierbij een toelichting hoe dat in zijn werk zal gaan voor zowel kinderen die in aanmerking willen komen voor een selectieteam als ook voor kinderen die dat niet willen.
 

Lees verder

Hulp gezocht bij zaalhockeyseizoen

Jeugd Nieuws afbeelding

20-11Wij zijn op zoek naar 4 ouders van jeugdleden die in de weekenden willen helpen bij het opstarten van de jeugdwedstrijden en het afsluiten van de wedstrijddag in de zaal het GrooteVeen in Eelde. De zaalperiode is van december tot medio februari. Dit vraagt een uur tijd in de ochtend en een uur tijd in de avond. (vaak rond 19.00-20.00 uur). We hebben gemiddeld 10 weekenden met wedstrijden. 

Lees verder

Pepernotentoernooi

Jeugd Nieuws afbeelding

28-11De hockeypieten kwamen op de fiets naar HCE afgelopen woensdag.

Lees verder

ME81 kampioen

Jeugd Nieuws afbeelding

4-6ME81 gefeliciteerd met het kampioenschap!

Lees verder

MD1 kampioen

Jeugd Nieuws afbeelding

3-6 Meisjes D1 is kampioen geworden.  Gefeliciteerd!

Lees verder

MC2 kampioen

Jeugd Nieuws afbeelding

3-6 MC2 is kampioen geworden. Gefeliciteerd!

Lees verder

Hockeyinternationals geven zaalhockey clinic !

Jeugd Nieuws afbeelding

19-11 Op 9 januari 2019 is de zaalhockeyclinic!

Opgeven kan tot 25 december bij [email protected]  Je krijgt geen factuur of rekening. Na overmaken van €12,50 o.v.v. naam en team op de clubrekening is de inschrijving definitief. Voor meer informatie, zie de flyer in de bijlage
LET OP ; NAAST C EN D KUNNEN OOK E8 SPELERS MEEDOEN


Lees verder

Laatste trainingen zijn op 17 juni

Jeugd

12-6
De laatste wedstrijden zijn gespeeld. Deze week kunnen jullie nog trainen.
Op vrijdag 17 juni zijn dan de laatste trainingen.Lees verder

Trainingen volgende week

Jeugd Nieuws afbeelding

22-5Volgende week wordt weer de avond vierdaagse gelopen.. Daar doen veel van onze jeugdleden aan mee.
Daarom is besloten om de trainingen voor de jongste jeugd t/m de D jeugd niet door te laten gaan.
Voor de kinderen vanaf de C jeugd gaan de trainingen wel gewoon door.

Lees verder

Trainingen tijdens de mei vakantie

Jeugd

21-4 Mededeling tav trainingen
In verband met feestdagen, vakantie en selectietraining worden de trainingstijden aangepast of komen te vervallen.
Van 25 april tot en met 6 mei geen training ivm meivakanties
Van 9 mei tot en met 20 mei  selectietraining voor het komende seizoen.

Lees verder

KEEPERSCLINIC GCHC

Jeugd Nieuws afbeelding

1-2Uitnodiging voor een super leuke keepersclinic voor keepers van 14-18 jaar  
Voor verdere informatie kijk naar de bijlage

Lees verder

Hockeyclinic D1 zondag 26mei

Jeugd

30-4 De door Dames 1 georganiseerde clinic afgelopen zondag middag was een groot succes. De opkomst was hoog en ook het weer zat mee. Alle ingrediƫnten aanwezig om er een hele leuke en leerzame middag vol met hockeytrucjes en plezier van te maken en dat deden de verklede dames dan ook (foto's volgen).
Lees verder

Geen sportpret 1 april.

Jeugd Nieuws afbeelding

1-4Beste Sportpretters,

Woensdagmiddag 1 april wordt Sportpret helaas afgelast

Er wordt voor woensdagmiddag 1 april heel slecht weer voorspeld. Het is daarom niet veilig om die middag met de hockeysport kennis te maken. Kou, regen/hagel en harde wind zijn in combinatie gevaarlijk voor kinderen.


Lees verder

Hockeykamp HCE

Jeugd Nieuws afbeelding

12-4 Vooraankondiging hockeykamp 2013!
 
Dit jaar is er weer een hockeykampeerweekend voor de 8 D teams, 6 E-teams en 8 E teams, op HCE !
 Lees verder

districtselecties jeugd van de KNHB

Jeugd Nieuws afbeelding

12-6Jaarlijks worden er districtsselecties gehouden. Getalenteerde jeugdleden van verschillende clubs in het Noorden van Nederland krijgen dan de mogelijkheid: - kennis te maken met training en wedstrijd met speelniveau van niet-clubgenoten; - kennis te maken met andere stijlen van hockey; - kennis te maken met andere trainings- en coachingsmethodieken; - kennis te maken met test- en

Lees verder

Zaal internationals komen naar HCE op 15 december!

Jeugd Nieuws afbeelding

20-11 Aanmelden kan via de mail naar [email protected] Vermeld naam en team en eventueel een voorkeur voor het tijdstip. De groepsindeling wordt via de mail gecommuniceerd De bijdrage wordt geĆÆnd via automatische incasso
Er zijn 4 clinics
14.00 - 15.00 D jeugd 15.00 - 16.00 D jeugd 16.00 - 17.00 D/C jeugd


Lees verder

Heb jij al loten verkocht voor de Grote Clubactie? Win nu een bioscoopbon!

Jeugd Nieuws afbeelding

1-11 Jeugdleden van HCE,
Wat zijn we ontzettend trots op jullie! Want veel van jullie hebben al een Osaka verassing verdiend. Grote vraag is:
Wie wint 1 van de prachtige prijzen van de Grote Clubactie? Wie wint  onze eigen HCE prijzen? Welk team scoort het teamuitje? Het is heel spannendā€¦ā€¦.

Lees verder

Teamindeling Jeugd volgend seizoen

Jeugd

24-6 Na de input van alle trainers en coaches, de teamsamenstellingstrainingen van drie weken terug en nogmaals afstemming met de coaches, vinden jullie de teamindeling voor het seizoen 2019/2020 in de bijlage.
Mocht je hierover vragen en/of opmerkingen hebben, dan ben je van harte welkom op het inloopspreekuur donderdag 4 juli van 20.30-21.30 uur in het clubhuis


Lees verder

Meisjes C2 zaalkampioen

Jeugd Nieuws afbeelding

3-2Gefeliciteerd met het kampioenschap!

Lees verder

Teamindeling seizoen 2018-2019

Jeugd

11-5

De tweede helft van het seizoen is halverwege en in juni wil de hockeybond de teamopgaven voor het volgende seizoen weten. Daarom zijn er de teamindelingstrainingen op 5, 7 en 8 juni.Lees verder

Team indeling seizoen 2016-2017

Jeugd Nieuws afbeelding

21-4 teamindeling seizoen 2016-2017
We zijn nog volop bezig in het huidige seizoen maar de voorbereiding voor het seizoen 2016-2017 is alweer in volle gang. 
Het aantal jeugdleden neemt toe en dat is erg leuk. Dit betekent dat we als club meer mogelijkheden krijgen.

Lees verder

Trucjestraining op 10 april weer van start

Jeugd

1-4 Op vrijdag 10 april is het eindelijk zo ver, dan gaat na een lange winterstop de trucjestraining weer van start. Tijdstip: van 17:00 t/m 18:00 uur.De leerzame trucjestraining onder de enthousiaste leiding van de hoofdtrainer van HCE, Robert Scholte, zal wekelijks op vrijdag tot aan het eind van het seizoen plaatsvinden.


JC HCE


Lees verder

Glitter en glamour toernooi HC Eelde groot succes!

Jeugd Nieuws afbeelding

11-6 Zaterdag 9 juni organiseerde de Hockey Club Eelde een slottoernooi voor Meisjes E6 met als thema:ā€ Glitter en Glamourā€. 180 Meisjes in de leeftijd van 8/9 jaar, verdeeld over 20 teams vergezeld van hun ouders, begeleiders en coaches waren de hele dag te gast op de hockey club. De teams hadden kleding passend bij het thema aan en iedereen zag er glamoureus uit. De teams kwamen uit de

Lees verder

Trainingen huidig seizoen & volgend seizoen

Jeugd

11-6Einde trainingen seizoen 2014/2015
Volgende week is voor zowel de Jongste Jeugd als Jeugd de laatste trainingsweek van dit seizoen. Dit houdt voor de Jongste Jeugd dus in dat woensdag 17 juni de laatste trainings- woensdag is en voor de trucjestraining vrijdag 19 juni. Het trainen voor de Jeugd teams gebeurt volgende week nog in de teamsamenstelling van dit seizoen tenzij de trainer anders

Lees verder

Sportpret

Jeugd

29-3 Ook dit jaar vindt er weer de jaarlijkse sportpret voor geĆÆnteresseerden in hockey in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar op HCE plaats. Data zijn: woensdag 1, 8, 15 en 22 april.


Lees verder

Ook de wedstrijd MA afgelast

Jeugd Nieuws afbeelding

12-11De wedstrijd van 12.45 uur MA is afgelast.


Lees verder

Herfstvakantie, geen trainingen Jongste Jeugd en Jeugd

Jeugd

13-10 Jongens en meiden,

In de herfstvakantie even geen trainingen. Vanaf maandag 26 oktober gaan we weer verder met het normale

Lees verder

Trucjestraining begint weer!

Jeugd Nieuws afbeelding

12-10 Vrijdagmiddag 30 oktober begint om 17:00 uur eindelijk de trucjestraining weer.  Onze Dames 1 en hun trainer Tim geven vanaf dan elke week deze ondertussen beroemde training.

Voor onze nieuwe leden: de trucjestraining is een wekelijkse inlooptraining op vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur voor alle kinderen uit de Jongste Jeugd (de 3-, 4-, 6-, en 8-tallen).


Lees verder

Coachavond Jongste Jeugd en Jeugdteams d.d. 16-09-15

Jeugd Nieuws afbeelding

26-8Beste coaches van de Jongste Jeugd teams en Jeugdteams

Noteer alvast woensdagavond 16 september 19:30 uur in jullie agenda. Op die avond organiseert de JC van HCE namelijk op het clubhuis van HCE een coachavond voor jullie. Als coach van een Jongste Jeugd team of Jeugd team zal onze hoofdtrainer Robert Scholte jullie dan tips geven hoe je een team met al zijn diversiteit aan

Lees verder

Zaterdag 7 maart FEEST op HCE!

Jeugd Nieuws afbeelding

4-3Zaterdag hockeyen we weer lekker buiten!

Het bestuur en de barcommissie onthaalt jeugdleden en ouders met hapjes en drankjes.

Alle spelers, ouders, opa's en oma's die zaterdag thuis spelen worden onthaald op een prachtopening van de derde veldperiode. Speel je uit? het feestje gaat lang genoeg door, dus kom na jouw uitwedstrijd naar HCE.


Lees verder

MD1 en MC1 trainen vandaag samen van 17:30 - 18:30 uur!

Jeugd

10-11Vanwege de vele afmeldingen, vandaag voor 1 keer samen trainen. Dus MC1 jullie training is daardoor 1 uur eerder! Zegt het voort!

Lees verder

 

Facebook

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hooiweg 196B,
9765 EM Paterswolde
050 5532749
[email protected]

Postadres
Postbus 120,
9765 ZJ Paterswolde

Bank gegevens
IBAN : NL05RABO0315843896
T.N.V. : Mixed Hockey Club Eelde!

KvK Nummer
40048253