header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws

LUSTRUM RABO-FAMILIETOERNOOI 6 JULI 2019

Algemeen Nieuws afbeelding

22-5
Op 6 juli a.s. organiseert HCE voor de 5e keer het RABO- familietoernooi. Een toernooi voor het hele gezin, vrienden en familie. Hockeyers en vooral ook niet-hockeyers gaan op een sportieve en gezellige manier de strijd aan om de enige echte familietoernooi bokaal. 


Aanvang

Lees verder

Trainingen teamindeling seizoen 2019-2020

Algemeen

15-5 Trainingen teamindeling seizoen 2019-2020


   
Net als ieder jaar moeten we weer nieuwe teams vormen voor het volgende seizoen. Als er voor een leeftijdscategorie meerdere meisjesteams gevormd kunnen worden zijn er ook dit jaar weer teamsamenstellings trainingen. Voor de jongensteams zijn we in gesprek met de coaches en volgt er

Lees verder

Open trainingen: meetrainen bij HCE

Algemeen Nieuws afbeelding

11-5 Wil jij misschien meetrainen op HCE, voelen hoe de sfeer is op de club, ervaren hoe er training wordt gegeven. Je bent van harte welkom. De eerste drie trainingen zijn gratis. 
Met een mail aan [email protected] meld je je aan voor de open trainingen. Op de site kun je zien wat de trainingstijden van de verschillende teams zijn.
 

Lees verder

Lidmaatschap opzeggen voor 1 juni a.s.

Algemeen Nieuws afbeelding

11-5 Ook voor seizoen 2019-2020 hopen we dat je weer met veel plezier hockeyt bij HCE.  Mocht je toch je lidmaatschap voor het nieuwe seizoen willen opzeggen, doe dat dan vóór 1 juni. Mail je opzegging naar  [email protected]   met opgave van reden, team en geboortedatum.  Deze datum heeft te maken met de opgave

Lees verder

Top 10 meest gefloten wedstrijden

Arbitrage Nieuws afbeelding

10-5 We kunnen het niet genoeg benadrukken! Wedstrijden zijn alleen mogelijk als er arbiters zijn. Onderstaand de top 10 van Eelde. Met dank aan alle scheidsrechters natuurlijk, ook als je 1 of 2x bijdraagt. En natuurlijk ook dank aan de spelbegeleiders die niet in dit overzicht komen.


Lees verder

Instagram

@hockeyclub_eelde

Facebook

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hooiweg 196B,
9765 EM Paterswolde
050 5532749
[email protected]

Postadres
Postbus 120,
9765 ZJ Paterswolde

Bank gegevens
IBAN : NL05RABO0315843896
T.N.V. : Mixed Hockey Club Eelde